top of page

Benefiet

Een positief antwoord would mean the world to us, 

Beste bezoekers, artiesten, vrienden, kennissen, sympathisanten, ...

Zou u ons willen helpen?

Mijn vrouw, mijn drie kinderen en ik staan er slecht voor door een extreem geval van bouwellende en een uitputtend juridisch conflict met een meedogenloze bouwfirma. U leest

er alles over op onze website www.bouwellende.be of in de reportages van VTM Nieuws, Dag Allemaal en Het Laatste Nieuws.

Ons verhaal gaat over ouders die hun kinderen een warme, veilige thuis willen geven maar botsen op een muur van onrecht en kwade wil. Over kinderen die ondanks alles blijven lachen, dansen, voetballen, ravotten en studeren. Over niet bij de pakken blijven zitten wanneer je een nachtmerrie beleeft.

We organiseren dit najaar of voorjaar 2024 een benefietvoorstelling om onze veerkracht te tonen en om ten minste ook met iets mooi, warm en positief bezig te zijn. We denken aan een totaalspektakel van zang, dans, muziek en menselijke verbondenheid. Gesterkt door de vele enthousiaste reacties in onze omgeving hopen we op een grote opkomst. De media staan al aan onze kant.

Zou ook u hier aan willen meewerken? Mogen we het project persoonlijk komen toelichten?Een positief antwoord would mean the world to us, 

 

Alvast bedankt!

 

Vriendelijke groeten,

Ben-Lee van de Velde & Nadia Hauspie en Kinderen

benleevandevelde@gmail.com

 

 

bottom of page